söndag 29 augusti 2010

Nedplockning

Direkt efter att sista föreställningen på fredagen var slut och de sista besökarna lämnat A-salen på Fysicum rullades förvaringslådorna in och utrustningen började monteras ner. P-O hade i vanlig ordning hand om experimenten medan vi andra plockade med lasrar, lampor, sladdar och salen skulle även grovstädas lite. Det är ganska intressant vad folk lämnar efter sig, bl.a. har vi hittat 2 paraplyer, ett 50-tal pennor, 7 kr i pant, en matlåda och ca en miljon små papperslappar... 

Kan inte svara på om Odd är rädd för kameran, har ont i magen eller helt enkelt är lite ledsen över att behöva flytta det vacker uppställda bordet med lasrar...
Det är synd och skam att Martin inte varit med på några bilder men är inte lätt att fånga honom längst bak i lokalen. Vi tackar i alla fall för att ljuset och ljudet fungerat under alla föreställningar! Och Johanarna har nog också haft det mysigt bakom mixerbordet!
Många lådor blir det...
... och alla ska få plats i vårt lilla rum! Ellinor och Martin hänger laserrören på plats.
Johan plockar med lasrarna på väggen och Odd plockar med... hmm, nåt på Johans byxor?
Men det är inte bara andras bakdelar som är intressanta, Odd hjälper även till med annat och jag (Stina) får vara med på en bild :)
Nästa gång ni kan se Fysik & Lasershowen är på Kulturnatten den 25 september! Kanske dyker det upp något på bloggen om förberedelserna!

//Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar