fredag 20 augusti 2010

En dag av förberedelser.

Halli hallå alla bloggläsare!

I måndags återförenades hela fysikgänget igen för att montera upp lasershow och förbereda experiment, det var väldans roligt att träffa alla igen efter sommarlovet! Nog har man saknat denna gooa stämning.

Utvilade och pigga som vi var gick det med en rasande fart när allt skulle plockas upp, en bidragande orsak till detta kan vara den strikt ordningsamma nedpackningen så vi utantill kan var allt ska ligga. "A-fötter? Case L03!" Med tanke på hur grejerna behandlats under färden hem var det inte så mycket som behövde lagas, tack för det.

Tack vare mitt innehav av mobilkamera kommer här några bilder från måndagens arbete (kvalitén är inte den bästa men det syns vad vi gör, nästan).


Sara och Martin tittar upp från sladdarna för att vara med på bild.


Som P-O säger i början på varje show: "...de sliter och klättrar högt på stegar..."


Organisation är Ellinor sjukt bra på! Dags att märka upp så man har koll på vad som finns i påsarna. Vi vill ju inte släppa på ordningen som vår utflykt till Shanghai förde med sig.

Som sagt gick uppackningen fort och på eftermiddagen var så pass mycket klart att vi får ledigt på tisdagen för att peppa det sista innan 8 dagar med shower drar igång.

Håll ögonen öppna för nya inlägg med fräscha bilder från dagarna som kommer!
//Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar