söndag 4 december 2011

Succé i Belgrad!

Nu är Fysik- och Lasershowgänget igång på riktigt! Fredagen den 2:e hann vi fixa de sista små detaljerna på förmiddagen innan den första föreställningen i Belgrad drog igång kl 11. Det gick jättebra redan från början och P-O förutspådde att det skulle bli ännu bättre! Och det kan vi nog säga att det blev, tre fulla shower om dagen med många imponerade besökare.
  På kvällen den 2:e var det en VIP föreställning för folk som på olika sätt stöttat festivalen, bl.a. träffade vi en representant från svenska ambassaden. Annars har vi gjort föreställningar för skolklasser och under helgen för allmänheten. Och ordet om oss har spridit sig snabbt! Igår hittade vi bilder på oss i tidningen och Johan Z har fått ställa upp på intervjuer för både nationell resp. student-TV.
Kön ringlar sig lång nerför gatan till dörren in till Fysik- och Lasershow!
  Det är jätteroligt att vara här och sprida kunskap och glädje (och ballonger till barnen!) med hjälp av Fysik och de positiva kommentarerna är många, både från barn och vuxna. Alla shower har gått bra även om det varit lite trångt med tv-kameror i lokalen och lite ont om tid mellan de som har föreställning före oss och våran.
På ny scen står de nya kändisarna!
   Om en stund kommer Ellinor tillbaka med frukosten, så nu förbereder vi oss för den sista stora ansträngningen att göra tre shower och sedan packa ihop allt och skicka iväg lastbilen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar