lördag 12 juni 2010

Swedish day

Jaha, efter mycket om och men så kommer vi åt bloggen igen. Den är spärrad, varför är ett mysterium; men, men inget som man inte kan råda bot på... Vi har idag varit på Fudan universitetet och hälsat på, och framför allt kollat så att allt är redo med kemikalier och liknande inför föreställningarna. Naturligtvis blev det mer problem när folket på Fudan ringde och pratade med Science Hall. -Nä, kemikalier kan ni inte ha, inte utan tillstånd. Med lite stämplar och lite papper tror vi saken är biff, men det tog större delen av dagen. Grejorna är nu, enligt utsago, igenom tullen. Så imorgon börjar det jobbiga arbetet. Men innan dess ska vi byta hotell.

Tomas dansar "Ritsch ratsch"!

På Fudan var det "Sweden day" idag. Ericsson, Elekta, SBC och Volvo ordnade svenskdag på Fudan, med midsommarstång, dans och lite stånd. Och naturligtvis typisk svensk musik i högtalarna. Lite skoj var det allt.
Alla är vi väldigt eftertraktade fotoobjekt, särskilt damerna i sällskapet, här är Sara tillsammans med en mycket nöjd kines...

Sara med en nöjd kines

Som vi alla vet äter kineserna inte alltid samma saker som vi, men en sak är säker... Det finns inget i havet som vår norrman Odd inte äter!

Varför inte lite friterad krabba, och varför inte hel?

5 kommentarer:

  1. Klart bloggen är spärrad! Ni skriver ju en massa kina-kritisk propaganda hela tiden...

    SvaraRadera
  2. Har Odd lyckats dra ner er andra i matfördärvet ännu?

    SvaraRadera
  3. Spännande vad som går att hitta på det här nätet en söndagskväll! =) Håll uppe rapporteringen och ett stort lycka till! /Isak

    SvaraRadera
  4. Tack Isak, det rullar på nya inlägg är på väg!

    SvaraRadera
  5. Jo Rydh, några grodor och lite annat har det allt blivit... och kanske en del som vi inte vet vad det är. Hade oxpenis på menyn igår... Den fick ligga kvar i köket!

    SvaraRadera