tisdag 31 maj 2016

Ännu mer LUNE!

Bla bla tjoggen!
Idag skedde det mycket på denna fjärde dag av LUNE! Jonas har fått demonstrera hur man göra helikoptern fast behåller kläderna på. Jag(Daniel) och David(också Daniel, om man tror PO) har grimaserat när vi skjuter kanon. I mörkret brukar vi som vanligt lysa upp på diverse intressanta sätt!
Imorgon ger vi järnet på veckans absolut sista föreställningar!
Tjingeling!



fredag 27 maj 2016

LUNE: Day two!

Och detta är dagens inlägg!

Andra dagen avslutad och det var så svårt att välja bilder från dagens fantastiska shower. Publiken var helt amazing!

Vi visar lite smygtittar från dagens shower. Vi ser en massa olika ljusshower, den fullsatta salen och publikens engagemang!

Nu är det helg och vi återkommer igen på måndag!

Tjingeling!







Första dagen av LUNE!

Vi glömde gårdagens inlägg, så här kommer det!

Och så var det redan igång igen! Och i kvällens inlägg bjuder vi på en sneak peak på tre experiment varav inte ett enda var med på Innocarnivalen i malmö!

Nu har LUNE påbörjat så vi showar för fullt för årskurs 6-7! Idag gick tre shower av stapeln och det var en alldeles otroligt peppad publik! Allt gick perfekt och vi känner oss väldigt uppskattade.

Förstätta följa oss medans vi kör på under LUNE,
Tjingeling!





lördag 21 maj 2016

InnoCarnivalen, dag två!

Gokväll!
Idag var det tre shower på schemat för oss på InnoCarnivalen och vi hade fullsatt, helt otroligt kul! Malmö har verkligen bjudit på en helt fantastisk publik med många tacksamma kommentarer efteråt. Vi har sprängt saker och i vanlig ordning experimenterat både med eld och flytande kväve.





Nu är vi klara i Malmö för den här gången och redan nu på onsdag kör vi igång igen en vecka på hemmaplan, Fysicum, i Lund. Så nu tar vi en kort vila, låter lasrarna svalna, så ses vi snart igen!

fredag 20 maj 2016

Innocarnivalen!

Hej, hej, bloggen!
Idag har vi startat Innocarnivalen på riktigt med fyra föreställningar för massor av människor i olika åldrar och det har varit så fantastiskt bra publik! Vi är starkt imponerade av publiken Malmö har erbjudit.
Vi var även med på invigningsceremonin och bjöd på lite smällar av olika slag. En av bidragen vi hade då syns i den ena av bilderna nedan.
Vi vilar upp och fortsätter imorgon med Innocarnivalens sista shower innan nedpackning påbörjas.
Tjingeling!

torsdag 19 maj 2016

Upplock Innocarnevalen!

Tidigt imorse begav vi oss med fullpackad lastbil till den lite större staden bredvid, Malmö och Innocarnevalen! Ny sal för lasergänget vilket innebär nya lösningar för hur alla lasrar ska sättas upp, så vi har fått slå våra kloka huvuden ihop. Redan nu på kvällen körde vi en föreställning för aktiva inom Innocarnevalen och allting fungerade väldigt bra!
Vi begav oss hem ifrån storstaden med solnedgången till sällskap. Nu ska vi vila upp oss lite; imorgon och på lördag kör vi shower!

Ha det bra!