lördag 16 april 2016

Sista dagen i Göteborg

Sista dagen av shower är nu avslutad och vi befinner oss på vandrarhemmet i ett väldigt trött tillstånd. En fantastisk vecka i Göteborg har passerat och det kan vara den bästa någonsin!

Det tog två dagar att packa upp och tre timmar att riva ner allt igen. Vi bifogar tre bilder från dagens shower och en gruppbild på oss glada studenter efter arbetet var slut.

Vi syns om en månad då vi är i Malmö och showar!




Tjingeling

Dag 5 av Göteborg

Här kommer gårdagens inlägg något försenat!

Go'kväll facebook! Idag körde vi två shower som flöt på bra, som vanligt med mycket rök, eld och häftiga experiment. Idag hade vi även tid till att besöka vår systershow, Biologishowen. Det var både kul och intressant och nu var det vår tur att få lära oss lite nytt!

På kvällen åt vi på Silvis, palestinsk meze vilket glatt uppskattades av alla i showen. Imorgon är sista dagen i Göteborg innan vi packar ned alla lasrar och beger oss hem tillbaka till Lund. Så ifall ni vill se oss en sista gång är det kl 11,13 och 15 imorgon som gäller.




Tjingeling!

torsdag 14 april 2016

Bla bla tjoggen

Dag 4: Göteborg!

Idag hade vi den första allmäna showen och vilket enorm succé allt varit! Publiken har nog varit den bästa någonsin på bästkusten! Vi har lite fler shower i skolprogrammet och sedan flera allmänhetsshower. Det blir kalascoolt!

Vi tog lite take-away från Moon, en thairestaurang som vi besöker varje år innan det blev bubbel för att fira vår alldeles egna fantastiska Jóñas som fyller 25 år! Halvvägs till 50! Grattis på din dag!

Tjingeling så syns vi imorgon!



tisdag 12 april 2016

Dag 2 av göteborg

Som ni kanske märkt är vi inte så aktiva här längre! Istället är vi aktiva på våran nya facebooksida:

https://www.facebook.com/Physicsandlasershow/

Följ oss där om ni vill!

Dag 2 av shower!

Vi kär vidare med show efter show! Nu fick barnshowen ta plats också på förmiddagen innan 7-9 klass kom och såg tuffa ut på eftermiddagen. I bilderna ser ni ett exemplar från barnshowens lasrar, David tillsammans med publiken med ett trick, ELD, och ett besök på lilla tavernan vid Linné.




Tjingeling!